Specialistische reiniging

Specialistische reiniging nodig? Wij staan voor u klaar voor diverse werkzaamheden in dit vakgebied, zo kunt u denken aan het schoonmaken van een wietplantage. Ook kunt u bij ons terecht voor het ontruimen van een woning/pand bij een verzameling/hoarding. 

Wietplantage ontruimingen:
Mogelijk heeft u uw woning of pand verhuurt en is het tot uw grote schrik gebruikt als wietplantage. Mocht u een wietplantage hebben ontdekt dan dient u eerst de politie in te schakelen. De politie zal bepaalde materialen al vernietigen. Daarna blijft er echter vaak nog een enorme hoeveelheid troep achter die een wietplantage met zich meebrengt. Om het pand of de woning zo snel mogelijk weer in een goede staat te krijgen, kunt u onze specialistische medewerkers inschakelen. Wij helpen u snel, vakkundig en zorgen ervoor dat alles op een milieuvriendelijke wijze wordt gereinigd en vernietigd. 

Verzameling ontruiming (hoarding)
Hoarding is een verzamelingsstoornis, er is sprake van persisterende moeilijkheden met het weggooien van bezittingen. Vaak verbergen mensen die lijden aan een verzamelstoornis de problemen en weet de omgeving er weinig van. Mogelijk dat u iemand wilt helpen waarvan u weet dat deze kampt met een verzamelstoornis. Het kan ook zijn dat er na overlijden het huis moet worden opgeruimd. Wat de reden ook is, wij passen ons aan de situatie aan en helpen u graag. 

N

Milieuvriendelijke werkwijze

N

Scherp geprijsd

N

Ervaren & gecertificeerd

N

Landelijk actief

Onze werkwijze

MMD Multidiensten is een kleinschalig bedrijf, gevestigd in Ermelo op de Veluwe. In 2013 zijn wij gestart met dit bedrijf en sindsdien hebben wij een groeiend aantal klanten zowel in deze regio maar ook daarbuiten. Ons uitgangspunt is om kwalitatieve diensten aan te bieden waar de klant écht tevreden mee is. Dit moet tegen een schappelijke prijs gebeuren en doordat wij een kleinschalige partij zijn, kunnen we onze klanten ook daadwerkelijk scherpe prijzen bieden. 

Wij hopen dat wij met deze website uw interesse kunnen wekken voor onze dienstverlening. Als we uw interesse hebben gewekt kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Nadat u contact met ons heeft opgenomen zullen wij u zo spoedig mogelijk benaderen. Vervolgens kunnen we samen kijken hoe we verder te werk gaan.