Professioneel schilderwerk

Schilderwerk speelt een belangrijke rol in het onderhoud van uw woning of pand. Schilderwerk zorgt niet alleen voor een mooi aanzien maar het heeft ook een beschermende functie. Eenmaal in de paar jaar is uw woning of pand toe aan nieuw schilderwerk. Wij bieden strak en kwalitatief schilderwerk en maken daarvoor gebruik van goede kwaliteit materialen. Wij hebben jarenlange ervaring bij zowel particulieren als bedrijven. Wij bespreken samen met u de wensen, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een hoogglans afwerking of een ander soort afwerking. Bij MMD is vrijwel alles mogelijk.  

Door het schilderwerk goed en regelmatig te laten reinigen, kunt u de levensduur flink verlengen. Hierdoor hoeft u het minder vaak opnieuw te laten schilderen. Voordat u een nieuwe laag aanbrengt op het schilderwerk moet u dit ook eerst grondig laten reinigen. 

Wij bieden zowel hulp bij schilderwerk voor binnen als buiten. Daarnaast kunnen wij het schilderwerk professioneel reinigen. Kortom, als u op zoek bent naar een totaalaanbieder die u volledig kan ontzorgen, dan bent u bij ons op het juiste adres. 

N

Milieuvriendelijke werkwijze

N

Scherp geprijsd

N

Ervaren & gecertificeerd

N

Landelijk actief

Onze werkwijze

MMD Multidiensten is een kleinschalig bedrijf, gevestigd in Ermelo op de Veluwe. In 2013 zijn wij gestart met dit bedrijf en sindsdien hebben wij een groeiend aantal klanten zowel in deze regio maar ook daarbuiten. Ons uitgangspunt is om kwalitatieve diensten aan te bieden waar de klant écht tevreden mee is. Dit moet tegen een schappelijke prijs gebeuren en doordat wij een kleinschalige partij zijn, kunnen we onze klanten ook daadwerkelijk scherpe prijzen bieden. 

Wij hopen dat wij met deze website uw interesse kunnen wekken voor onze dienstverlening. Als we uw interesse hebben gewekt kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Nadat u contact met ons heeft opgenomen zullen wij u zo spoedig mogelijk benaderen. Vervolgens kunnen we samen kijken hoe we verder te werk gaan. Het lijkt ons leuk om ook voor u aan de slag te gaan en komen graag met u in contact!