Overige diensten 

Door onze jarenlange ervaring in het vakgebied, bieden wij veel soorten diensten aan. Alle diensten die wij aanbieden, beheersen wij volledig. Dit betekent dat u de beste kwaliteit ontvangt en puur vakmanschap. 

Wij staan uiteraard ook open voor individuele aanvragen en kunnen in bijna iedere situatie van betekenis zijn. 

Hieronder vindt u een rijtje met overige diensten die wij regelmatig uitvoeren voor onze klanten. 
– Reinigen van dierenstallen.
– Plaatsen van vogelwering in dakgoten. 
– Reinigen van steigers en ander houtwerk. 
– Verwijderen van wespennesten en overige. 
– Verwijderen van alg met een hogedrukreiniger. 
– Electra klussen. 
– Kleine klusprojecten. 

Staat uw dienst er niet tussen? Wij staan uiteraard ook open voor individuele aanvragen en kunnen in bijna iedere situatie van betekenis zijn. 

N

Milieuvriendelijke werkwijze

N

Scherp geprijsd

N

Ervaren & gecertificeerd

N

Landelijk actief

Onze werkwijze

MMD Multidiensten is een kleinschalig bedrijf, gevestigd in Ermelo op de Veluwe. In 2013 zijn wij gestart met dit bedrijf en sindsdien hebben wij een groeiend aantal klanten zowel in deze regio maar ook daarbuiten. Ons uitgangspunt is om kwalitatieve diensten aan te bieden waar de klant écht tevreden mee is. Dit moet tegen een schappelijke prijs gebeuren en doordat wij een kleinschalige partij zijn, kunnen we onze klanten ook daadwerkelijk scherpe prijzen bieden. 

Wij hopen dat wij met deze website uw interesse kunnen wekken voor onze dienstverlening. Als we uw interesse hebben gewekt kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Nadat u contact met ons heeft opgenomen zullen wij u zo spoedig mogelijk benaderen. Vervolgens kunnen we samen kijken hoe we verder te werk gaan. Het lijkt ons leuk om ook voor u aan de slag te gaan en komen graag met u in contact!