Over MMD – Muller Multidiensten 

Over Rico Muller (eigenaar)
Mijn naam is Rico Muller, sinds 1996 ben ik al werkzaam in de schoonmaak branche. Ik ben begonnen als Hogedruk/ gevelreiniger. Door de jaren heen heb ik mij continue ontwikkeld en doorgeleerd op het gebied van schoonmaak en ongedierte. Tegelijkertijd heb ik ook andere multidiensten projecten opgepakt. 
Sinds 2014 ben ik eigenaar van MMD, specialist op het gebied van multidiensten. Ik focus op schoonmaakdiensten en ongedierte bestrijding. Sinds 2015 heb ik mijn papieren gehaald voor ongediertebestrijder en hout-aantastende organismen. Dit heb ik behaald bij 
EVM KAD te Wageningen. Door de jaren heen is het bedrijf steeds verder gegroeid en op dit moment bedienen wij een groot aantal klanten in de regio maar ook daarbuiten.

Waarom MMD
Onze kracht is het snel schakelen met de klant, waardoor wij snelle oplossingen kunnen bieden. We hebben korte en persoonlijke lijnen, daarbij denken we altijd in oplossingen en nooit in problemen. We zijn heel erg breed inzetbaar voor veel voorkomende werkzaamheden, van multidiensten en schoonmaak tot ongedierte. Wij verzorgen alles van a tot z, zodat de klant nergens naar om hoeft te kijken. 

Ons werkgebied
Wij zijn gevestigd in Ermelo en zijn voornamelijk actief in deze regio. Het grootste gedeelte van ons klantenbestand komt dan ook uit deze regio (Harderwijk, Putten, Nijkerk, Nunspeet, Apeldoorn etc.). We werken zowel voor particulieren als bedrijven. We werken ook voor woningbouwverenigingen, scholengemeenschappen, Verzorgingstehuizen en woningverhuurbedrijven voor migranten. 

N

Milieuvriendelijke werkwijze

N

Scherp geprijsd

N

Ervaren & gecertificeerd

N

Alles in eigen beheer

Onze werkwijze 

Na melding van een klant nemen wij zo spoedig mogelijk contact op. Vaak kunnen wij tijdens dit contact het probleem herkennen en kunnen er afspraken gemaakt worden voor de eventuele behandeling of een plan van aanpak. Wanneer het probleem wat lastiger te herkennen of te omschrijven is, dan zullen wij een afspraak met u maken om langs te komen. Tijdens ons bezoek zullen wij de situatie samen met u bekijken en bespreken. 

Bestrijding
Wanneer er wordt overgegaan tot bestrijding, dan zullen we een plan van aanpak maken. In dit plan komen o.a. de volgende zaken terug: 
Wat is de plaag of het plaagdier (determinatie)? Waar leeft het van en in wat voor soort omgeving voelt het zich prettig? Waar is of zijn de besmettingshaarden. Wat is of zijn de locatie(s) van nest, hol, leger, loopgangen, doorgangen, etc. Hoe gaan we bestrijden (chemisch, mechanisch, biologisch)?  Hoe lang gaat de behandeling duren (globaal tijdspad). Wordt er een onderhoud- abonnement afgesloten of spreken we een aantal behandelingen af. Gaan we een logboek aanleggen, volgens welke voorwaarden moet er gewerkt worden (HACCP, BRC enz.).Welke werkzame stoffen mogen we gebruiken voor de betreffende sector.                                                                                                                             

Preventie
Wanneer we preventieve maatregelen gaan nemen, zullen we de volgende zaken in werking zetten:                                                                                                                                                            
– maatregelen nemen om het dier of plaag te ontmoedigen. 
– het dier moeilijk maken om aan voedsel te komen.
– de leefomgeving onaantrekkelijk te maken. 
– eventuele bouwtechnische aanpassingen, zowel binnen als buiten.

Ontsmetting en desinfectie
Een neveneffect van ongedierte is dat er ongewenste (kruis)besmetting kan plaatsvinden. Na het bestrijden van de ongedierte plaag, en het onder controle brengen hiervan, is er vaak ook nog een goede nabehandeling nodig.  Deze nabehandeling zal in de vorm van een desinfectie- of ontsmettingsbehandeling moeten plaatsvinden. Ook voor deze nabehandeling kunt u bij ons terecht waardoor wij in staat zijn een totaal pakket van bestrijding en nazorg te leveren. Dit resulteert in een scherpe prijs en voor u geen verschillende partners maar een duidelijk aanspreekpunt voor uw gehele bestrijdingsplan.