Impregneren 

Wij kunnen uw gevel impregneren maar eventueel kunnen wij ook andere objecten impregneren, bijvoorbeeld vloeren en tuinmuren. Door uw gevel te laten impregneren kunt u een hoop problemen voorkomen. Zo beschermt het beter tegen vocht en kan het schimmel voorkomen. Het draagt dus ook bij aan een zichtbare betere staat van de ondergrond. 

Door het heftige klimaat in Nederland heeft uw gevel het zwaar te verduren, de ene dag kan het regenen en de andere dag kan het hard vriezen. U kunt uw huis of pand beschermen door deze regelmatig te laten impregneren. Bij het laten impregneren van uw gevel komt meer kijken dan u allicht denkt, zo moet de gevel eerst grondig gereinigd worden. Dit wordt geregeld vergeten maar dit is erg belangrijk en zorgt ervoor dat er geen vuil tussen de impregneerlaag en de ondergrond zit. Wij raden u aan om zowel voor het reinigen als het impregneren een deskundige partij in te schakelen. Wij kunnen u van a tot z helpen en werken op een milieuvriendelijke wijze. 

Wat is impregneren? 
Bij het impregneren wordt er een beschermlaag op uw gevel of ander geschikt object gespoten, waardoor deze waterafstotend, brandwerend en schimmelwerend wordt. Dit laagje zorgt er ook voor dat er geen water meer door de gevel kan trekken. Hierdoor zal er van buitenaf geen vocht meer in uw woning kunnen komen. 

N

Milieuvriendelijke werkwijze

N

Scherp geprijsd

N

Ervaren & gecertificeerd

N

Landelijk actief

Onze werkwijze

MMD Multidiensten is een kleinschalig bedrijf, gevestigd in Ermelo op de Veluwe. In 2013 zijn wij gestart met dit bedrijf en sindsdien hebben wij een groeiend aantal klanten zowel in deze regio maar ook daarbuiten. Ons uitgangspunt is om kwalitatieve diensten aan te bieden waar de klant écht tevreden mee is. Dit moet tegen een schappelijke prijs gebeuren en doordat wij een kleinschalige partij zijn, kunnen we onze klanten ook daadwerkelijk scherpe prijzen bieden. 

Wij hopen dat wij met deze website uw interesse kunnen wekken voor onze dienstverlening. Als we uw interesse hebben gewekt kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Nadat u contact met ons heeft opgenomen zullen wij u zo spoedig mogelijk benaderen. Vervolgens kunnen we samen kijken hoe we verder te werk gaan. Het lijkt ons leuk om ook voor u aan de slag te gaan en komen graag met u in contact!