Graffiti verwijderen 

Wij kunnen u helpen om op een deskundige en milieuvriendelijke wijze het graffiti te verwijderen. Er zijn diverse manieren mogelijk om het graffiti te verwijderen, welke manier het beste is, is sterk afhankelijk van de situatie. De totale prijs voor het verwijderen van de graffiti hangt af van het oppervlak en de gekozen verwijder methode. Ook is het afhankelijk van het soort verf dat gebruikt is voor het aanbrengen van de graffiti. Zo is het bijvoorbeeld arbeidsintensiever om een dikke laag verf te verwijderen dan een dunne laag, dit speelt een rol in de totale kosten.  

Stoomcleanen
Graffiti kan worden verwijderd door stoomcleanen toe te passen. Zoals de naam al doet vermoeden wordt er heet water gebruikt.  Dit water wordt verhit tot wel 150 graden celcius. Hierna wordt er met een hogedrukspuit de stoom tegen de graffiti gespoten waardoor de verf oplost. In de meeste gevallen is dit de beste situatie voor het verwijderen van graffiti. Helaas is het in sommige gevallen niet voldoende krachtig, bijvoorbeeld als de graffiti zeer dik en met krachtige verf is aangebracht. 

Reinigingsmiddel 
Wanneer de bovengenoemde methode niet voldoende is voor uw situatie, dan zal de graffiti verwijderd moeten worden met een speciaal reinigingsmiddel. Er is wel een inspectie nodig van de ondergrond omdat het mogelijk is dat deze wordt aangetast door het reinigingsmiddel. Door met een professionele partij samen te werken, weet u zeker dat u geen risico neemt. 

Straling
Een laatste methode om de graffiti te verwijderen is doormiddel van straling. Dit is alleen noodzakelijk bij zeer hardnekkige en een dikke laag
graffiti. Bij straling wordt er een straalmiddel (zand of fijne steentjes) aan het water toegevoegd. De kans op schade aan de ondergrond is hierbij het grootst, daarom raden wij u aan dit door een deskundige partij te laten uitvoeren. 

N

Milieuvriendelijke werkwijze

N

Scherp geprijsd

N

Ervaren & gecertificeerd

N

Landelijk actief

Onze werkwijze

MMD Multidiensten is een kleinschalig bedrijf, gevestigd in Ermelo op de Veluwe. In 2013 zijn wij gestart met dit bedrijf en sindsdien hebben wij een groeiend aantal klanten zowel in deze regio maar ook daarbuiten. Ons uitgangspunt is om kwalitatieve diensten aan te bieden waar de klant écht tevreden mee is. Dit moet tegen een schappelijke prijs gebeuren en doordat wij een kleinschalige partij zijn, kunnen we onze klanten ook daadwerkelijk scherpe prijzen bieden. 

Wij hopen dat wij met deze website uw interesse kunnen wekken voor onze dienstverlening. Als we uw interesse hebben gewekt kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Nadat u contact met ons heeft opgenomen zullen wij u zo spoedig mogelijk benaderen. Vervolgens kunnen we samen kijken hoe we verder te werk gaan. Het lijkt ons leuk om ook voor u aan de slag te gaan en komen graag met u in contact!