Dakgoten laten reinigen 

Het laten schoonmaken van uw dakgoten is sterk aan te raden. Schone en lege dakgoten kunnen lekkages en waterschade voorkomen. Als u uw dakgoten en regenpijp niet regelmatig laat reinigen dan kunnen er verstoppingen ontstaan. Als de dakgoot overstroomt omdat het water niet wegkan, dan kan dit voor veel en lelijke schade zorgen aan uw houtwerk en gevel. Wij raden u aan om uw dakgoot minstens 1 keer per jaar te reinigen of te laten reinigen.  

Ons advies is om uw dakgoten en regenpijpen in de herfst te laten reinigen omdat het dan het meeste water te verwerken heeft. Daarnaast is de kans op verstoppingen ook in de herfst het grootst doordat de bladeren en takken uit de bomen waaien. 

Mocht u de dakgoten zelf gaan reinigen, dan kan het voorkomen, vooral in het voorjaar, dat u een vogelnestje tegenkomt in de dakgoot. Wij raden u daarom af om in de dakgoten te werken in het voorjaar (de broedperiode). Daarbij is het wettelijk verboden om de vogelnestjes te verwijderen tijdens het broedseizoen. 

Omdat u veelal in de hoogte moet werken wanneer u de dakgoten moet reinigen, raden wij u aan om dit uit te besteden aan een professionele partij. Wij hebben speciale apparatuur en kennis van regelgeving. Dit zorgt voor een snelle en veilige afhandeling. 

Vogelwering in de dakgoot
Vogels kruipen graag in dakgoot en onder uw dakpannen. Dit is een bekende plek voor nestjes en tegelijk ook een veelgehoorde irritatie bij mensen. Ze maken veel lawaai en zorgen voor veel vogelpoep rondom uw huis. Wij kunnen professionele en diervriendelijk vogelwering aanbrengen in uw dakgoot. Zo voorkomt u dat vogels zich hier gaan nestelen en voorkomt u alle ongemakken die dit met zich mee kan brengen. 

N

Milieuvriendelijke werkwijze

N

Scherp geprijsd

N

Ervaren & gecertificeerd

N

Landelijk actief

Onze werkwijze

MMD Multidiensten is een kleinschalig bedrijf, gevestigd in Ermelo op de Veluwe. In 2013 zijn wij gestart met dit bedrijf en sindsdien hebben wij een groeiend aantal klanten zowel in deze regio maar ook daarbuiten. Ons uitgangspunt is om kwalitatieve diensten aan te bieden waar de klant écht tevreden mee is. Dit moet tegen een schappelijke prijs gebeuren en doordat wij een kleinschalige partij zijn, kunnen we onze klanten ook daadwerkelijk scherpe prijzen bieden. 

Wij hopen dat wij met deze website uw interesse kunnen wekken voor onze dienstverlening. Als we uw interesse hebben gewekt kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Nadat u contact met ons heeft opgenomen zullen wij u zo spoedig mogelijk benaderen. Vervolgens kunnen we samen kijken hoe we verder te werk gaan. Het lijkt ons leuk om ook voor u aan de slag te gaan en komen graag met u in contact!