Crime Scene Cleaning

Als u aan crime scene cleaning denkt, denkt u waarschijnlijk aan moorden en bloed. Dat is echter niet het enige waarvoor u een crime scene cleaner inschakelt. Ook bij bijvoorbeeld een natuurlijke dood, kan het verstandig zijn om de ruimte te desinfecteren en te ontsmetten. In sommige gevallen wordt een overleden persoon pas na veel tijd ontdekt, waardoor de schade veel groter is. Dergelijke situaties kunnen veel schade aanrichten aan het interieur en daarom is het belangrijk dat alles goed wordt gereinigd en gedesinfecteerd. 

Als het niet goed wordt schoongemaakt dan kan tevens toekomstige bezoekers of bewoners besmetten met diverse ziektes. Naast het opruimen van bloed zijn er nog veel meer zaken die onder crime scene cleaning vallen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het schoonmaken van een ruimte waarin iemand zelfmoord heeft gepleegd. 

Het is natuurlijk zeer treurig en traumatisch als er iemand is overleden, het is dan een fijn gevoel als u zich geen zorgen heeft te maken over reinigingswerkzaamheden. Wij gaan met respect om met de omgeving. 

Onze benadering en werkwijze is bij elke opdracht anders omdat wij bijvoorbeeld bij een misdrijf anders moeten handelen dan bij iemand die op natuurlijke wijze is overleden. Ook verschilt de ernst van de situatie vaak. 

N

Milieuvriendelijke werkwijze

N

Scherp geprijsd

N

Ervaren & gecertificeerd

N

Landelijk actief

Onze werkwijze

MMD Multidiensten is een kleinschalig bedrijf, gevestigd in Ermelo op de Veluwe. In 2013 zijn wij gestart met dit bedrijf en sindsdien hebben wij een groeiend aantal klanten zowel in deze regio maar ook daarbuiten. Ons uitgangspunt is om kwalitatieve diensten aan te bieden waar de klant écht tevreden mee is. Dit moet tegen een schappelijke prijs gebeuren en doordat wij een kleinschalige partij zijn, kunnen we onze klanten ook daadwerkelijk scherpe prijzen bieden. Bij Crime Scene Cleaning is het fijn als u weet dat alles goed en met respect wordt uitgevoerd. Wij hebben jarenlange ervaring en respect voor elke situatie. 

Wij hopen dat wij met deze website uw interesse kunnen wekken voor onze dienstverlening. Als we uw interesse hebben gewekt kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Nadat u contact met ons heeft opgenomen zullen wij u zo spoedig mogelijk benaderen. Vervolgens kunnen we samen kijken hoe we verder te werk gaan.